Продажби - хотели

Хотел апартаментен тип - кв. Бояна


обект бояна

                                              / етап груб строеж /

Строящ се в подножието на Витоша, в един от най-привлекателните и атрактивни квартали на София, с цялостният си външен вид хотелът идеално хармонизира с околното пространство и осигурява прекрасна панорамна гледка към столицата.

С оптималност на архитектурните решения при всички типове апартаменти и ателиета, съвременни индивидуални решения при използуване на вътрешното пространство, хотелът ще може да отговори на изискванията на бъдещите си клиенти.

Предвидената за изграждане нова инфраструктура, открити паркинги, гаражи и зелени площи са в пълен унисон със спокойствието и тишината на района.

Съвременните енергоефективни материали и инженерни решения на проектентите при изграждането на обекта, инсталациите в сградата, системата за рециклиране на отпадните води и редица други технически характеристики ще отговорят в пълен обем на изискванията за този тип строителство, ще осигурят дългосрочна екологична устойчивост на сградата, комфорт и уют на своите обитатели.

Презентация

Царево

Царево

Царево

Царево

хотел-гр. Царево

/в процес на изграждане/

Разгъната застроена площ: 7120 кв.м.

ОБЩО ЗА СГРАДАТА:

Сградата е с разположение, което дава открита гледка към морето.

Обектът разполага с 250 легла, ресторант за 150 души, СПА център, лоби бар, студио за красота, фитнес зала, финландска сауна, конферентна зала, помещения за санитарна дейност, собствен паркинг, два открити, от които единият е за деца и закрит басейни, атракции и детска площадка.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ХОТЕЛА ПО НИВА:

СУТЕРЕН: Закрит басейн, СПА център, който включва: финландска сауна, турска баня, парна баня, кабина за инфра червено лъчение, солариум, масажи и фитнес зала, кухня, складови помещения и помещения за санитарна дейност, перално помещение, хладилно помещение, съблекални и помещения за отдих.

ПАРТЕР: Ресторант, лоби бар, кафе-сладкарница /конферентна зала/, търговски помещения /магазини/, студио за красота с козметичен и фризьорски салон, детска занималня, игрална зала, фоайе и рецепция на хотела, кабинет.

ПЪРВИ ДО ЧЕТВЪРТИ ЕТАЖ: 22 броя стаи, два апартамента и един камериерски офис на всеки етаж.

ПЪРВИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ: 22 броя стаи, два апартамента и един камериерски офис на всеки етаж.

ВТОРИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ: 23 броя стаи./помещения за персонала/.

Повече информация